Vi var så heldige at bruge HP først gang i 1998 i forbindelse med opsætning af nye vinduer og træbeklædning på vores hus i Egå. Siden har vi brugt HP til alt tømre arbejde igennem de sidste 16 år, lige fra ekstra tilbygning, flytning af vægge, nye døren og vinduer, mv. Vi har altid fået en professionel rådgivning, kvalitetsbevist udført tømrearbejde, sparring og rådgivning. HP har udvist professionel håndtering og imødekommenhed, også i forbindelse med udbedring af mangler. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til en tømre man kan regne med på alle fronter.

Buckhøj/Sonniks
Egå

HP Jensen byggede over vinteren 2011 til 2012 vores længehus i ormslev ved Aarhus. Desværre var HP den tredie entreprenør, vi havde fat i – han skulle have været førstevalg, men tredje gang er jo som bekendt lykkens gang.

HP fik udleveret tegninger, som vi havde fået lavet hos tredjemand, og som arbejdet skred frem, viste små fejl sig, som HP løste til stor tilfredshed uden overraskende ekstraregninger.

Det var dygtige og flinke håndværkere der gik på siten, hvor også HP selv var synlig. Han udviste stor fleksibilitet, da mange mødet afholdtes efter “normal” fyraften, og han var altid let at få fat på.

I processen dukkede der et par fejl op, men disse har HP alle løst, og generelt mærker man, at han er meget interesseret i at kunden er tilfreds med det arbejde, han leverer, ligesom han også er meget selvkritisk.

Jeg kan kun give HP min bedste anbefaling.