Som tagpartnerTM er vi tilknyttet et samarbejde mellem uafhængige håndværkere og nordens største producent af tagmaterialer.

 

Vi skaber overblik

Det kan umiddelbart virke uoverskuerligt at skulle vælge nyt tag, for der er mange ting at tage stilling til. Hvilken type tag passer til huset, så det arkitektonisk udgør en helhed, hvilke tagmaterialer er taget konstrueret til at bære, hvad med farver og overflader eller løsninger i forbindelse med udnyttelse af loftetager, og hvad er prisen på de forskellige tagløsninger. Det er nogle af de spørgsmål vi som  tagpartnerTM kan give svar på.

 

Vi har baglandet i orden

Når du vælger Tømrerfirmaet  HP Jensen som din tagpartnerTM får du fat i en uafhængig håndværker, der er specialuddannet på Moniers tagskoler. Det er din garanti for stor og indgående viden om tagløsninger.

Her er nogle af de gode grunde til at vælge en tagpartnerTM

  • Professionel vejledning. Vi tjek-ker og ordner dit tag fra A til Z.
  • Når du vælger en  tagpartnerTM, vælger du ikke blot en håndværker med stor indsigt, men en håndværker, der via samarbejdet med Monier har adgang til en fantastisk vidensbank, når det gælder tagmaterialer.
  • TagpartnereTM er specialt-uddannede ved Moniers tagskoler.
  • TagpartnereTM yder garanti.
  • Den bedste service og sikkerhed for de korrekte tekniske løsninger.
  • Mulighed for at vælge tagmaterialer fra norden største leverandør af komplette tag løsninger, Monier.
  • TagpartnereTM udføre kvalitetssikring og udsteder garantibevis.
  • 15 års produktgaranti. Dvs. 5 års totalgaranti, der dækker omkostninger til omlevering med nye produkter til erstatning for de defekte samt omkostninger til arbejdsløn forbundet med nedtagning og oplægning af de nye produkter. Derudover gives 10 års produktgaranti, hvor Monier afholder omkostninger til omlevering af nye produkter til erstatning for de defekte.

Monier

Monier markedsfører de velkendte varemærker B&C, Dantegl, Nortegl, KDN og Hollander. Med andre ord markedets bredeste produktprogram i tegl- og betontagsten.

Vælger du en løsning fra Monier, har du garanti for, at du får leveret tagsten, specialsten og tilbehørsprodukter som passer sammen.

Se nærmere på det store produktudvalg HER